"Viikon kuvien tykkäysten sekä @puunparhaat-seuraajien kesken arvotaan makeita viikkopalkintoja!"

Puun Parhaat Pro

Äänestä suosikkejasi ja voita viikkopalkinto!

Tämän vuoden Instagram-kuvakisan (@puunparhaat) osallistujia ovat puutuotealan yritykset. Kuvissa esitellään kohteita, joissa on hyödynnetty upealla tavalla puuta. Viikon parhaat puukuvat valitaan äänestyksellä Instagramissa, ja kaikkien viikon kuvien saamien tykkäysten sekä @puunparhaat-tilin seuraajien kesken arvotaan makeita viikkopalkintoja!

Puun Parhaat Pro -kuvakisan ohjeet ja säännöt

1. Osallistumalla Puun Parhaat Pro -äänestykseen Instagramin käyttäjä hyväksyy nämä äänestyksen säännöt.

2. Joka viikko Instagramin käyttäjät voivat äänestää yhtä tai useampaa suosikkikuvaansa viikon kuvista tilillä @puunparhaat. Äänestys on käynnissä 30.1.–2.4.2017. Onko kuvan kohde erityisen hieno tapa käyttää puuta? Vai onko kuva upea valokuvana? Ei väliä, molempi parempi!

3. Osallistujien kesken arvotaan joka viikko yksi tai useampi palkinto. Äänestysaika ja viikkopalkinto mainitaan kunkin kuvan yhteydessä.

4. Osallistua voi kahdella tavalla:
a) Tykkäämällä 1–5 mieluisimmasta ao. viikon kuvasta (jokainen tykkäys osallistuu erikseen arvontaan).
b) Seuraamalla käyttäjätiliä @puunparhaat (jokainen arvontahetkellä sivua seuraava osallistuu automaattisesti edeltävän viikon viikkoarvontaan).
Yhdellä käyttäjällä voi siis olla arvonnassa enimmillään kuusi arpalippua.

5. Viikkoarvonta suoritetaan seuraavan viikon maanantaina kello 11. Voitosta ilmoitetaan ainoastaan Instagram-viestillä (Instagram Direct).

6. Palkinnon voittamisen edellytyksenä on se, että käyttäjälle on mahdollista lähettää Instagram-viesti. Mikäli käyttäjää ei onnistuta tavoittamaan Instagram-viestillä 48 tunnin kuluessa viestin lähettämisestä, arvotaan uusi voittaja, kunnes voittaja palkinnolle löytyy. Mikäli voittaja ei ole vastannut viestiin kahden vuorokauden kuluessa, oikeus palkintoon on menetetty.

7. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuksi tavaraksi, ja palkinto toimitetaan voittajalle postitse palkinnon lahjoittaneen yrityksen käytäntöjen mukaisesti. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Voittajat vastaavat palkintojen mahdollisista veroseuraamuksista.

8. Voittajalta saadut yhteystiedot luovutetaan palkinnon lahjoittaneelle yritykselle palkinnon lähettämistä varten. Yhteystietoja (nimi, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero) käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen. Voittajan Instagramissa käyttämä käyttäjänimi voidaan julkaista myös arvonnan järjestäjän sosiaalisen median kanavilla.

9. Osallistumisoikeus on Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvonnan järjestäjien tai viikkopalkinnon lahjoittaneen yrityksen palkattu henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

10. Arvonnan järjestäjä ei vastaa kuviin liittyvästä kommentoinnista, mutta sillä on oikeus poistaa asiattomat kommentit sekä tarvittaessa sulkea asiattomasti käyttäytyvä tai näitä sääntöjä rikkova käyttäjä pois arvonnasta ja Instagram-tililtään.

11. Arvonnan järjestää Lahden ammattikorkeakoulun tekniikan ala. Käytännön järjestelyistä vastaa Pieni viestintätoimisto Tampere oy (www.pivito.fi). Järjestäjä pidättää oikeuden näiden sääntöjen muuttamiseen ilman eri ilmoitusta.