"Innovatiivisuus tuo aina uusia ympäristöystävällisempiä tuotteita."

Puun sankari: Mikko Niemi, työnjohtaja (Versowood Oy)

Prosessien tuntija ja kehittäjä

”Uudet haasteet ja halu kehittyä pitävät intoa yllä. Prosessien tunteminen ja kyky kehittää niitä on itselleni niitä asioita, joita pidän tärkeänä. Opiskelujen aikana on hyvä tilaisuus luoda kontakteja ja kerätä laajalti kokemuksia työharjoitteluissa.”

Työ:
Valmistuin LAMKista vuonna 2014. Tällä hetkellä työskentelen työnjohtajana sahateollisuudessa Versowood Oy:n Vierumäen tehtaalla. Vastuualueenani on sahatavaran kuivaus.

Minä insinöörinä:
Olen sopeutuva ja määrätietoinen. Uudet haasteet ja halu kehittyä pitävät intoa yllä. Teollisuudessa mielestäni kokonaisuuden hallinta on tärkeää. Prosessien tunteminen ja kyky kehittää niitä on itselleni niitä asioita, joita pidän tärkeänä.

Työn vaikutus ympäröivään maailmaan:
Puuteollisuuden tuotteiden käyttö lisääntyy jatkuvasti, ja innovatiivisuus tuo aina uusia ympäristöystävällisempiä tuotteita. Hyvin ja järkevästi hoidetut metsät takaavat mittavat raaka-ainevarastot jatkossakin.

Hyödyt LAMKin tekniikan alan insinööriopinnoista:
Opiskelu antoi hyvän pohjan työelämään yhdessä työharjoitteluiden kanssa. Opiskelujen aikana on hyvä tilaisuus luoda kontakteja ja kerätä laajalti kokemuksia työharjoitteluissa.