"Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen, siksi Koskisen on Omistautunut Puulle."

Puun osaajat: Koskisen Oy

Koskisen on puulle omistautunut kotimainen perheyritys. Yli sadan vuoden historian aikana olemme oppineet tuntemaan puun ja jalostamaan sen asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Koskisen valmistaa sahatavaraa ja -jalosteita, vaneria, lastulevyä, ohutviiluvaneria sekä asennusvalmiita seinä- ja kattoelementtejä. Räätälöidyt erikoistuotteet ja -ratkaisut ovat vuosi vuodelta suuremmassa roolissa tuotannossamme. Koskisen valmistamat tuotteet päätyvät pääsääntöisesti rakennus-, kuljetusväline- ja huonekaluteollisuudelle.

Koskisen konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 240 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 1000 henkilöä kotimaassa ja ulkomailla. Laaja-alainen osaaminen ja kehittyminen ovat elintärkeitä kovenevilla markkinoilla, siksi pidämme itsemme ajan hermolla kouluttamalla henkilöstöämme ja kehittämällä toimintojamme.

Koskisella käsitellään vuosittain yli miljoona kuutiometriä pyöreää puuta, ja tuotteista yli puolet menee vientiin. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta tuotteita toimitetaan myyntiedustajien kautta ympäri maailmaa. Kansainvälisesti Koskisen tunnetaan rehtinä ja osaavana puun asiantuntijana, joka pitää sen minkä lupaa.

Liiketoimintamme on suoraan kytköksissä metsään. Siksi meillä on erityisen hyvä syy pitää huolta luonnosta. Kaikki puun osat käytetään hyödyksi: tukeista valmistetaan vaneria ja sahatavaraa, kuitupuut toimitetaan paperin ja sellun tuotantoon ja hakkuutähteet eli risut ja kannot sekä puunjalostuksen sivutuotteet hyödynnetään biopolttoaineena. Vuosittain istutamme noin miljoona uutta puuntaimea.

Erinomaisuuden voi saavuttaa vain omistautumalla täydellisesti asialleen, siksi Koskisen on Omistautunut Puulle.

© Kuvat: Koskisen Oy