"Ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten."

Puun osaajat: Lammin Ikkunat ja Ovet

Lammin Ikkunat ja Ovet on 1972 perustettu ikkunoita ja ovia valmistava yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Asiakkaamme saavat aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu. Tuotteet valmistetaan uusinta tekniikkaa hyödyntäen, vastaamaan tämän päivän rakentamisen tiukimpia vaatimuksia. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja tehty kotimaassa. Suomalaisen työn ja osaamisen arvostuksesta kertoo yritykselle myönnetty Avainlippu-tunnus.

Laatuajattelu lähtee Lammin osaavien ihmisten suhtautumisesta päivittäiseen työhönsä ja kaikkeen siihen liittyvään. Kestävä ja aidosti laatuisa tuote ja työnjälki ohjaavat yrityksen toimintaa joka päivä. Lammin ikkunat ja ovet ovatkin tutkitusti alan vähiten reklamoituja.

Ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten. Mitat, mallit, muodot, ruudutus, hyönteispuitteet, pintakäsittelytapa – kaikki toiveet ovat vapaasti valittavissa. Äänieristys, edistyksellinen lukitusturvallisuus ja palonsuojaus on varmistettu jokaisessa ikkunassa. Lammin energiaikkunoilla varmistetaan, että ikkunoiden ja seinärakenteiden lämmöneristyksen suhde on optimaalinen. Parhaassa tapauksessa seinän lämmöneristyksen paksuutta voidaan jopa ohentaa Lammin Eko Watti -ikkunoilla. Valikoimamme kattavat puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet. Olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin; uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin. Ilman rajoituksia valmistettavia erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille.

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen valikoiman ovia jokaiseen kotiin. Ovet sopivat sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Luotettavien ovien rakenteet ja tekniset ratkaisut kestävät kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Peruskorjaajia palvelemme joustavalla mitoituksella. Ovet valmistetaan karmimittojen mukaan 10 mm:n jaolla, jolloin Lammin mallistosta löytyy aina tarkoitukseen sopiva ovi. Tuotantolinjojen nykyaikainen valmistustekniikka mahdollistaa joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Pystymme toteuttamaan ovet yksilöllisesti suunnitelmien mukaan.

Teemme kaikkemme, jotta ikkunoiden ja ovien valinta, tilaus, asennus sekä huolto toimivat mahdollisimman vaivattomasti. Ikkunaremonttiin ja rakentamiseen liittyy monta vaihetta ja juuri tästä syystä verkostomme koostuu eri alan ammattilaisista, jotka tuntevat tuotteemme ja hallitsevat projektit ensiluokkaisesti.

© Kuvat: Lammin Ikkunat ja Ovet