"Modernilla, alan huipputeknologialla varustetussa tehtaassa Nastolassa on 70 vuoden perinteet keittiökalustevalmistuksessa."

Puun osaajat: Novart Oy

Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimmista koko maailmassa. A la Carte-, Parma- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet.

Novartin modernilla, alan huipputeknologialla varustetussa tehtaassa Nastolassa on 70 vuoden perinteet keittiökalustevalmistuksessa. Jatkuva tuotekehitystyö takaa ajanhenkiset ja laadukkaat tuotteet, ja hiottujen logistiikkapalveluidemme ansiosta asiakkaamme saavat kalustetoimituksensa juuri toivottuna ajankohtana.

Yhtiöllä on vahva markkina-asema sekä projektimyynnissä että kuluttajakaupassa. Projektimyynnissä asiakkainamme ovat suomalaiset rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajakaupassa yksityisasiakkaita palvelevat maan laajuisesti tuotemerkkiemme ketjut Keittiömaailma ja Petra-myymälät.  Myymälät tarjoavat asiakkaille inspiraatioita, elämyksiä sekä kokonaisvaltaista palvelua. Asiakas saa suunnittelun, tuotteet ja asennuksen samasta paikasta kodin eri tiloihin.

© Kuvat: Novart Oy